Vizyonda: 300 Spartalı - 300
 

Zack Snyder’ın yönettiği, Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West ve David Wenham’ın rol aldığı “300 Spartalı-300” gösterime girdi.

Zack Snyder’ın yönettiği, Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West ve David Wenham’ın rol aldığı “300 Spartalı-300” gösterime girdi. Sin City’nin yaratıcısı çizgi romancı Frank Miller’ın çalışmasından esinlenilen filmin senaryosunu Zack Snyder ve Kurt Johnstad yazdı, müziklerini Tyler Bates hazırladı. “11 kısa film” türünde olan “300 Spartalı”, tarihin en büyük savaşlarından birini veren Spartalıların tutku, cesaret, özgürlük ve fedakarlığının destansı hikayesini anlatıyor.

Filmde, olaylar şöyle gelişiyor:
“Kral Leonidas (Gerard Butler) ve 300 Spartalı, Zerhas ve dev Pers ordusuna karşı Termopil Savaşı’nda ölümüne mücadele ediyor. Tüm imkansızlıklara rağmen, 300 Spartalının yiğitlikleri ve fedakarlıkları tüm Yunanistan’a ilham kaynağı oluyor ve onları Pers düşmanlarına karşı birleşmeye ve demokrasi için bir çizgi çekmeye yönlendiriyor.”

Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham
Senaryo: Zack Snyder - Kurt Johnstad
Müzik: Tyler Bates
Görüntü Yön: Larry Fong
Tür: 11 Kısa Film
Süre: 117 Dk.
Yapım Yılı: 2006
Ülke: ABD
Kaynak: Ntvmsnbc 16 Mart 2007

 
Süper Teyze 201
Tolga yakın arkadaşı Özgür ile sinemaya gitmişti. Sinema dönüşü babası sordu : - Günün nasıl geçti oğlum ? - Harikaydı babacığım ! Özgürle sinemaya gittik, dedi Tolga. - Nasıl, iyi eğlendin devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.