Genç cazcılara büyük alkış
 

Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’nce düzenlenen 5’inci Amatör Caz Müzisyenleri Festivali büyük ilgi gördü. Anadolu Üniversitesi Amatör Caz Müzisyenleri Festivali Koordinatörü Devrim Dikkaya, festivale 7’si amatör, 1’i profesyonel olmak üzere 8 grubun katıldığını belirtti.

Dikkaya, genç cazcılardan Ferhat Öz, Sertaç Ekiz, İçses Trio, Epilog, Arıza Band, Küg Jazz ve Rag Bag grupları ile Ayşe Tütüncü’nün konser verdiğini söyledi. Festivalde konser veren 2006 Nardis Caz Vokal Yarışması ve Estonya Nömme Jazz Festivali halk birincisi Ferhat Öz, uzun süre alkışlandı. Ferhat Öz’e konserinde bas gitarda S. Ahmet Türkmenoğlu, gitarda Erkan Kenç, davulda da Canbay Kılıç eşlik etti. 2003 yılında Bilgi Üniversitesi’nde başlayan eğitimi süresince Nükhet Ruacan, Donovan Mıxon, Selen Gülün ve Cengiz Baysal gibi isimlerle çalışan Ferhat Öz, Amerikalı ünlü trompetçi Ted Curson’un Paris’te kaydedilen canlı konser albümünde de yer almıştı.
Kaynak: Hürriyet 19 Mart 2007

 
Süper Teyze 130
Afacan Melih, amcasının çiftliğini ziyarete gitmişti. Amcası  Melih’e ahırdaki hayvanlarını gösteriyordu. -  Bak Melih bu inek birkaç hafta sonra anne olacak. Nasıl doğuracak biliyor mu devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.