Harry Potter’ın son kitabına rekor baskı
 

Serinin ABD’deki basım haklarını elinde bulunduran “Scholastic” yayınevinden yapılan açıklamada, 12 Temmuz’da piyasaya çıkacak “Harry Potter ve Ölümcül Takdis” (Harry Potter and the Deathly Hollows) kitabının ilk baskısının 12 milyon adet basılacağı belirtildi. Açıklamada, rekor sayıdaki bu baskının ABD’de son yılların en büyük yayıncılık olayı olduğu ifade edildi.

İngiliz yazar J.K. Rowling’in bütün dünyada beğeniyle okunan serisinin yedinci ve son kitabı olma özelliği taşıyan kitap için ayrıca, mültimilyon dolarlık bir pazarlama kampanyası yürütüleceği de açıklandı.

Kitabın ilk baskısının, serinin altıncı kitabı olan ve 10.8 milyon adet basılan “Harry Potter ve Melez Prens”in rekorunu da kıracağı belirtildi. Melez Prens, ABD’de piyasaya sürüldüğü ilk 24 saat içinde yaklaşık 7 milyon adet satılmıştı.
Kaynak: Ntvmsnbc 16 Mart 2007

 
Süper Teyze 273
Yaramaz  Can, akşam eve gelen babasını kapıda karşıladı : - Tebrikler babacığım ! geçen Cumartesi kendine aldığın saat bir harika ! gerçekten de su geçirmiyor. Bu gün sen işteyken denemesini devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.