İşte Kenan’ın en büyük rakipleri
 

Eurovision yaklaşırken otoritelerce şampiyonluk adayları ve tahminleri yapılmaya başlandı. Favoriler yarışma haftasında başlayan provalarda ortaya çıksa da, adayların video görüntüleri şu an için kimlerin şanslı olduğuna dair ipuçları veriyor. Video paylaşım sitesi youtube’da Kenan Doğulu’nun ’Shake It Up Şekerim’i en çok izlenen ve beğenilen kliplerin başında geliyor. Doğulu’yu, Ukrayna, İsveç, Rusya, Romanya, Beyaz Rusya, İngiltere, Yunanistan ve Slovenya’dan katılan yarışmacılar izliyor.

’Dans şarkısı’
Doğu Blok’u ülkelerinin sevilen gruplarından ’Serebro’nun şarkıları müzik otoritelerince çok beğenildi. Üç seksi kadın tarafından kurulan grup, yarışmaya dans müziği soundundaki ’Song’ isimli şarkılarıyla katılacak.

Şovuna güveniyor
Ukrayna’dan katılan Verka Serduchka, ’Dancing Lasha Tumbai’ şarkısından çok şovuna güveniyor. Serduchka, yıllardır yaptığı şovuyla İskandinavya’da ilgi görüyor.

’Sempatik’
Müzik otoriteleri, Romanya’nın adayı ’Todomondo’ isimli grubun daha çok sempatik hareketleri sayesinde oy alacağı görüşünde.

Avrupa’da tanınmış
İsveç’in adayı ’The Ark’ grubu, İskandinavya ve Avrupa’da tanınıyor. Grup, yarışmaya ’The Worrying Kind’ ile katılıyor. Sahnede şov yapmayı seven grup, en iddialı yarışmacılardan.

Otoritelere göre şarkı çok basit
İngiltere’nin adayı ’Scooch’, basit bir şarkıyla katılsa da, müzik otoriteleri ’Flying The Flag’ isimli şarkının eğlenceli olduğu konusunda hemfikir oldu.

’Avrupai Rus’
Belarus’dan katılan Koldun’un ’Work Your Magic’ şarkısı, otoriteler tarafından Avrupai bulunduğu için genç şarkıcı iddialı adaylar arasına girdi.

Ekiple gösteri
Yunanistan’dan katılacak Sarbel’in, kalabalık bir ekiple şov yapacağına kesin gözüyle bakılıyor.

En farklısı
Slovenya’nın adayı Alenka Gotar’ın ’Cvet Z Juga’ şarkısı Eurovision yarışmasında en farklı melodiye sahip şarkıların başında geliyor.
Kaynak: İnternet Haber 26 Mart 2007

 
Süper Teyze 256
Can , arkadaşı Ercan’a sordu : - Yeni bir bilmece öğrendim ama cevabını bulman çok zor ! - Sor bakalım, neymiş ? dedi arkadaşı. - Sarı renkte, 22 ayaklı ve iki kanatlı şey nedir ? Ercan  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.