Bu kez dünya yararına söyleyecekler
 

Madonna, James Blunt, Genesis, Duran Duran ve Red Hot Chili Peppers gibi dünyaca ünlü sanatçı ve gruplar, iklim değişimine dikkati çekmek için bir dizi konser verecek. Sanatçılar, “Live Earth” konserleri çerçevesinde ilk olarak 7 temmuzda Londra’daki Wembley stadyumunda sahneye çıkacak.

Müzisyen Bob Geldof’un yoksulluğa karşı düzenlediği 2005 yılındaki “Live 8” konserlerinden ilham alan organizatörler, “Live Earth” konserlerini Johannesburg, Rio de Janeiro, Şangay, Sydney ve Tokyo’da düzenlemeyi planlıyor.

Organizatörler arasında bulunan ABD eski başkan yardımcısı Al Gore, “Live Earth” konserlerinin “milyarlarca izleyicinin” ilgisini çekmesini beklediğini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Live Earth konserlerinin, dünyadaki insanların, iklim krizini çözmesine yardımcı olması için ihtiyaç duydukları araçları veren küresel bir kampanya başlatmasını umuyoruz.”
Kaynak:Hürriyet 10 Nisan 2007

 
Süper Teyze 141
İdil ve annesi markette alışveriş ediyorlardı. Annesinin bir anlık dalgınlığında, İdil ortadan kayboldu ! Az sonra annesi yaramaz kızı kozmatik reyonunda buldu : -     &n devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.