Çocuklar yaşanabilir bir dünya için el ele verdiler
 

Çocuklar, küresel ısınma ve çevre konusuna dikkat çekmek için üzerinde "Dünya için el ele" sloganı yazan ve çevre sevgisini anlatan 100 metre karelik dev bir resmi infiorata tekniği kullanarak boyadı.

Arcadium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nce "Küçük Hanımlar, Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatroları Festivali" kapsamında davet edilen İtalyan İnfiorata Grubu, su bazlı boyalarla renklendirilmiş talaşlarla resim boyama tekniği olan "İnfiorata" çalışmasını sergiledi. Grup, önce 100 metre karelik bir zemine döşenmiş halı üzerine tebeşirlerle "Dünya için el ele" yazısı ile çevreyi korumayı anlatan bir resim çizdi.

Alışveriş merkezine gelen çocuklar da gruplar halinde, İnfiorata tekniği ile resmi boyadı. Çocukların ellerine büyük gelen eldivenlere rağmen şevkle boyama yapması ilgi çekti. Çocukların boyadığı resim, alışveriş merkezinde bir hafta boyunca sergilenecek.
Kaynak: Hürriyet 24 Nisan 2007

 
Süper Teyze 288
Ünlü pop star verdiği konserden sonra, kaldığı otelin lobisinde  gazetecilerin sorularını cevaplandırıyordu. Bir soru üzerine : - Sesimi 10 milyon YTL ye sigorta ettirdim,dedi. Bunun üzer devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.