Çocuklar için şarkı söylediler
 

NTV, UNICEF ile ortaklaşa yürüttüğü “Okul Ekliyoruz” kampanyasını, 23 Nisan’da gün boyu süren özel yayınıyla destekledi. Özel yayının en renkli bölümü, finalindeki “Çocuklar İçin Şarkı Söylemek Lazım” yarışmasıydı. MED Yapım’ın “Şarkı Söylemek Lazım” adlı yarışmasının çocuklar için düzenlenmiş versiyonunda, ünlü isimler çocuklarla şarkı söyledi.

MED Yapım’ın “Şarkı Söylemek Lazım” adlı yarışma programında, haftalardır ünlülere eşlik eden profesyoneller, bu kez çocuklara koçluk yaptı.

Metin Arolat, Zeynep Dizdar, Burcu Güneş, Ferda Anıl Yarkın, Yavuz Bingöl, Yonca Lodi, Hakan Aysev ve Yeliz, “Çocuklar İçin Şarkı Söylemek Lazım”da, bu kez amatör ünlülerle değil, çocuklarla düet yaptı.

Yarışma ilerledikçe, Okul Ekliyoruz kampanyası için toplanan bağış miktarı da arttı. Cem Yılmaz da kampanyaya destek veren ünlülerdendi.
 
“Çocuklar İçin Şarkı Söylemek Lazım”ın sonuna gelindiğinde, 100 derslik hedefi çoktan aşılmış, tam 116 derslik inşa edilmesine yetecek kadar bağış toplanmıştı.
Kaynak: Ntvmsnbc 25 Nisan 2007

 
Süper Teyze 1
Emre trafik kazası geçirmişti. Yakın arkadaşı Ediz hastahanede ziyaretine gitti  : - Geçmiş olsun Emre ! Anlatsana, nasıl oldu ? - Akşamüzeri evin önündeki caddede bisiklete biniyordum. Tam k devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.