Örümcek Adam siyahlara büründü
 

Örümcek Adam kırmızı-mavi kostümünü çıkarttı ve siyahlara büründü. Merakla beklenen serinin 3. filmi, dünya genelinde cuma günü vizyona girecek.

Sinemaseverlerin büyük heyecan ve merakla beklediği Örümcek Adam serisinin üçüncü filminin galası New York’ta yapıldı. Serinin fanatikleri, yeni filmde Örümcek Adam’ı farklı bir kostüm ve değişime uğrayan karakteriyle izleme fırsatı bulacak.

Marvel Comics’in efsanevi çizgi roman karakteri Örümcek Adam, serinin üçüncü filmiyle geri dönüyor. Filmin galası, New York’taki Tribeca Film Festivali kapsamında yapıldı.

Yönetmen Sam Raimi ve oyuncular, klasik kırmızı halının yerine filmin karakterine uygun olarak siyah halının üzerinden yürüyerek hayranları selamladı.

Efsanevi kahraman, yeni macerasında kırmızı-mavi kostümünü değiştiriyor ve siyahlara bürünüyor.

Örümcek adam karakterini canlandıran Tobey Maguire, siyah kostümün Örümcek Adam’ın karakterinin karanlık yüzünü ortaya çıkardığı görüşünde.

Örümcek Adam’ın sevgilisi Mary Jane’i canlandıran Kirsten Dunst ise siyah kostümün filme espri kattığını düşünüyor.

Örümcek Adam 3, cuma günü tüm dünyada vizyona girecek.
Kaynak: Ntvmsnbc 1 Mayıs 2007

 
Süper Teyze 36
Elif’in babası yemeklerini çok sıcak yemekten hoşlanırdı. Dumanı üzerinde pilavlar, ateş topu köfteler, gibi  dolmalar ! Annesi o gün börek yapmıştı. Annesi o gün börek yapmıştı. Fırından çıkar devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.