Amy rüyalarınızı gerçeğe dönüştürecek
 

İstanbul önümüzdeki ay modern rock’ın efsane topluluklarından birini ağırlayacak. Müziğin masal prensesi Amy Lee ve grubu 24 Haziran saat 21:00’de Kuruçeşme Arena’da...

Müzik dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Grammy sahibi Evanescence 2000’li yıllara damgasını vuran topluluk son albümleri "The Open Door" sonrasında çıktıkları dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye’de konser verecek.

Konser gecesi kapılar saat 18:00’de açılıyor. Evanescence’in ön grubu olarak Hayko Cepkin sahne alacak. Ve .. sonra da İstanbullu müzikseverler Evanescence’i canlı olarak izleme şansına erişecek.

Konserin bilet fiyatları 175 YTL olarak belirlendi. Bu konser için bilet alan herkesin Türkiye’nin Doıu ve Güneydoğu illerinde okula gidemeyen kız çocuklarına eğitim imkanı sağlamak amacıyla başlatılan Kardelenler projesine katkıda bulunacağını da hatırlatalım.
Kaynak:Hürriyet 15 Mayıs 2007

 
Süper Teyze 361
Yaşlı kadın, yolda rastladığı küçük oğlana sordu : - En yakın postahane nerede, biliyor musun oğlum ? Oğlan pis pis sırıttı : - Bilmiyorum ! Zaten bilsem de söylemem ! Yaşlı kadın çok si devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.