Çocukların festivali Minifest başlıyor!
 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Digiturk sponsorluğunda gerçekleşecek “Digiturk ile Minifest” 1-2-3 Haziran tarihlerinde Maslak Parkorman’da.

Minifest Şenliği, Maslak Parkorman’da 3-12 yaş arası çocuklara çeşitli sanat dallarıyla zenginleştirilmiş hareketli ve rengarenk bir dünya sunacak.

Minifest’e katılan çocuklar üç gün boyunca saat 10.00- 17.00 arasında Parkorman’ın değişik alanlarına yayılmış olan atölye çalışmalarına katılıp plastik sanatlardan dansa, tiyatrodan müziğe, arkeolojiden dev heykeller ve jimnastik atölyesine kadar çok sayıda etkinliğe katılabilecek.

MİNİFEST’TE NELER VAR ?
1 Haziran Cuma günü, Minifest konuklarını bir sürpriz bekliyor. Müjdat Gezen’in sanat yönetmenliğinde oluşturulan Digiturk Çocuk Kulübü Tiyatrosu’nun “Örümcek Çocuk ve Örümcek Kız” adlı oyunu saat 13.00’de minik izleyicilerle buluşacak.

Minifest’te ayrıca birbirinden eğlenceli aktiviteler yer alacak. Oyuncak Heykeller, Köpük Heykeller, Rengârenk Suratlar, Kazı Atölyesi, Mozaik Atölyesi, Çamurköy, Çöpten Doğan Müzik Atölyesi, Havadan Sudan Bilgi Yarışması, Camocağı, CimCimler Artistik Jimnastik Atölyesi, Resim Yolu, Müzik Yolcuları ve Mitlerden Dramaya Yaratıcı Drama Atölyesi Minifest kapsamında yer alacak atölye çalışmaları arasında.

İtalya’dan konuk olarak katılan Granteatrino Kukla Tiyatrosu “Pulcinella” adlı oyunu sunacak. “Uçan Şemsiye” ve “İlyada” çocukların izleyebileceği diğer oyunlar arasında. Curcunabazlar da gösterileri ile bu yıl da Minifest’te olacaklar.

Digiturk ile Minifest’te özel etkinlikler kapsamında Renault, geçen seneki Formula 1 heyecanını Minifest’e taşıyor. Renault, Minifest’te çocuklar için bir trafik parkuru da kuracak. “Sokakta İlk Adımlar”da konuklar “Mini Formula 1” araçlarına binip trafik kurallarını öğrenecekler.
Kaynak:Ntvmsnbc 31 Mayıs 2007

 
Süper Teyze 183
Annesi  Can’a çıkıştı : - Bu kadar televizyon seyretmek yeter oğlum ! Dişlerini fırçala ve doğru yatağa ! Can cevap veremeden, anneannesi girdi araya : -Biraz daha seyredebilir, daha e devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.