Çirkinim öyleyse varım
  Amerika'da izlenme rekorları kıran Çirkin Betty , ülkemizde de yayınlanmaya başladı. Modern bir Sindrella öyküsünün anlatıldığı dizinin kahramanı Betty'nin yeğenini canlandıran 13 yaşındaki Justin'in eşcinsel tavırları, eşcinsellerin büyük sempatisini kazanmış durumda. Muhafazakârlar ise her zamanki gibi protestoda.

ÇİRKİN ASİSTAN ARANIYOR
Amerika'da izlenme rekorları kıran dizi, çok çirkin ama bir o kadar da zeki ve başarılı Betty'nin Mode isimli bir moda dergisindeki serüvenlerine odaklanıyor. Mode , tıpkı Vogue gibi tüm dünya modasına yön veren çok önemli bir yayın. Betty'nin burada iş bulması ise biraz çirkinliği, birazsa zamanlaması sayesinde gerçekleşiyor. Çünkü derginin sahibi Bradford Meade, derginin tüm yönetimini çapkın oğlu Daniel'e devrediyor ve ona asistan olarak asla birlikte olmak istemeyeceği bir kadın aramaya başlıyor. İşte kahramanımız Betty de tam bu sırada devreye giriyor. Çirkin ama zeki ve sempatik Betty'i hemen oğluna asistan olarak işe alan Mead, Betty'nin ileride güzeller güzeli bir kuğuya dönüşeceğini ise hiç hesaba katmıyor.

Kaynak: Sabah
 
Süper Teyze 87
Biyoloji dersinde öğretmen Sedef’e sordu : - Bize söyler misin Sedef, balinalar hangi aileden gelirler ? Sedef kendinden son derece emin yanıtladı bu soruyu : - İçlerinde balina olan bir ai devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.