Kaza Fotoğrafları Yayınlanmasın
  Prenses Diana'nın oğulları, anneleriyle ilgili bir belgeselde, kazayla ilgili bazı fotoğrafların kullanılmamasını talep etti.

Prens William ve Prens Harry, "Diana: Tüneldeki Tanıklar" adlı  belgeselde yer alan grafik resimlerin "annelerinin anısına saygısızlık"  olduğunu açıklayarak, Kanal 4 televizyonundan bunları yayınlanmamasını  istediler.

Özel sekreterleri Jamie Lowther-Pinkerton aracılığıyla açıklama yapan  prensler, Diana'yı enkaz yerinde gösteren kaza yapmış arabanın çizimleri  ile acil servis tedavi resimlerinin bazılarının kaldırılmasından yanalar.

Lowther-Pinkerton, prenslerin bu fotoğrafların yayınlanmasının uygunsuz  olduğuna inandıklarını, bunun Prensler ile o geceki kazada ölen  diğerlerinin akrabalarını derinden üzdüğünü kaydetti.

Belgeseli yayımlayacak olan Kanal 4 televizyonu ise belgeselin kamu  çıkarına karşı prenslerin endişelerini değerlendirdiğini, ancak  görüntülerin yarın yayımlanacağını açıkladı.

Kanalın açıklamasında, belgeselin "Prenses Diana'nı anısına saygısızlık  ettiğine inanmadıkları" da belirtildi.

Prenses Diana ile Dodi El Fayed, 31 Ağustos 1997'de Paris'te  geçirdikleri bir trafik kazasında yaşamlarını yitirmişlerdi.

Kaynak: haberler.com
 
Süper Teyze 23
Anneannesi örgü örüyor, Derin de onun yanında oyuncakları ile oynuyordu. Anneanne bir ara : - Oğlum camı kapatır mısın lütfen ? Dışarısı çok soğuk, dedi. Derin çok şaşırmiştı : - Sana inanamıyorum  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.