Srek 3
 

İlk iki bölümü tüm dünya sinemalarında bir milyar 400 milyon dolar hasılat elde eden Shrek serisinin üçüncü bölümü Shrek the Third / Şrek Üç, 15 Haziran 2007’den itibaren sinemalarımızda gösterime çıkmaya hazırlanıyor.

Çirkin ama sevimli kahramanımız Şrek, oldukça eğlenceli yeni macerada Fiona ile birlikte kral ve kraliçe olmamak için, tahta uygun bir varis arıyor.

Şrek 3’ün konusu:

Kral Harold hastalanınca taht için uygun bir varis bulmak Şrek’e düşer. Aksi takdirde tahta geçeceği için çok sevdiği bataklıktan ayrılmak zorunda kalacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Eşek ile Çizmeli Kedi’yi görevlendiren Şrek, taht için en doğru varis olarak gördüğü kişiyi gözüne kestirir. Bu kişi, Fiona’nın asi ruhlu kuzeni Prens Artie’den başkası değildir.
Öte yandan çok çok uzaklarda Fiona’yı bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estirmektedir. Ancak kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian’ın peri masallarındaki iyi insanları yanlarına topladığından haberi yoktur.
Bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estirmektedir. Ancak kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian’ın peri masallarındaki iyi insanları yanlarına topladığından haberi yoktur.
Şrek, Eşek ve Çizmeli Kedi’nin, geleceğin kralı olarak gördükleri Artie’yi daha mükemmel olması için değiştirme çabası devam ederken, diğer tarafta Fiona ve prensesler ordusu ise Prince Charming’i durdurmak zorundadır. Bunu başaramazlarsa ortada Artie’nin hüküm süreceği bir krallık kalmayacaktır.

Kaynak: sinemam.net

 
Süper Teyze 326
Dedesi Alican’ı uyardı : - Bak oğlum, ben öksürürken ağzımı elimle kapatıyorum. Bunu sen de yapmalısın ! Küçük oğlanın cevabı kesindi : - Neden dedeciğim ? Benim dişlerimin öksürürken ağzım devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.