Madonna küresel ısınmaya karşı
 

Bon Jovi, Sheryl Crow, Kanye West, Red Hot Chili Peppers, Black Eyed Peas gibi birçok isim 7 Temmuz Live Earth’te farklı şehirlerde tek bir amaç için bir araya geliyor.

Küresel ısınma ile mücadele etmek amacıyla düzenlenen ve dünya çapında 2 milyar izleyiciyi bir araya getirecek ‘Live Earth’ için Madonna yeni bir single hazırladı: “Hey You” 

Live Earth konserlerinin şerefine Madonna yeni bir single hazırladı; “Hey You”. Şarkıcı yeni single’ını 7 Temmuz’da Londra Wembley Stadyumunda söylemeden önce geçtiğimiz hafta internet üzerinden yayınladı. “Hey sen, Vazgeçme, Çok kötü değil, Bizim için hâlâ bir şans var” gibi sözlerden oluşan single,  Madonna’nın yeni albümünde yer almayacak. Live Earth konserleri dünyanın her yerinde CD ve DVD olarak yayınlanacak. Londra, New York, Sydney, Shangai gibi şehirlerden sonra İstanbul’da bu etkinlere katılanlar arasındaki  yer alacak.

Kaynak. Hürriyet Gazetesi

 
Süper Teyze 14
Babası Mert’e sordu : - Söyle bakalım oğlum, senin için en iyi okul hangisi ? Mert düşünmeden cevap verdi : -Kapalı olanı babacığım !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.