Yalın, klibinin çekimini Çeşme Alaçatı’nda gerçekleştirdi.
 

İlk klibini tüm söz ve müziği kendisine ait albümle aynı adı taşıyan ‘Herşey Sensin’e çeken Yalın, ikinci klibini ise ‘Cumhuriyet’ adlı şarkıya Çeşme Alaçatı’da çekti.
80 kişilik bir ekip tarafından Çeşme ve Alaçatı sokaklarında üç gün süren çekimlerin prodüksiyonunu Kala Film yaptı, ünlü yönetmen Murad Küçük çekti. Yalın’a Brezilyalı model Raquel eşlik etti. Brezilyalı model güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. 35 milimetre film formatında çekilen klipte yaz havası vurgulandı. ‘Her şey Sensin’ adlı albümdeki 10 şarkının çoğuna klip çekmek isteğini belirten Yalın, “İzmirliler ile 14 ay aradan sonra 22 Haziran Cuma günü Fuar Açık Hava Tiyatrosu’ndaki konserimde bir araya gelerek hasret gidereceğiz. ‘Cumhuryet’ klibini Çeşme Alaçatı’da çekerek yoğun konser programının ardından kısa bir tatil yapma fırsatı da buldum. İzmirli hayranlarımla buluşmak için sabırsızlanıyorum” dedi. Klip, önümüzde hafta ekranlara gelmeye başlayacak.

Kaynak. Hürriyet Gazetesi

 
Süper Teyze 442
   Babası küçük Emir’i yanına çağırıp sordu : - Birinci yarı yılın bitmesine sadece birkaç hafta kaldı oğlum. Anlat bakalım, okulda durumlar nasıl ? - Çok iyi, dedi Emir. Dilbilgisinde s devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.