Türkiye Perakendeciler Derneği’nden Türk Kızılayı’na destek..
 

Türkiye Perakendeciler Derneği’nden Türk Kızılayı’na destek..

Uluslar arsı boyuttaki çok uluslu dev alışveriş merkezlerine karşı "kahraman bakkal"ı n sembolü olan Türk Perakendeciler Derneği (PERDER) Türk Kızılayı’na her alanda destek sözü verdi.

PERDER Başkanı Erdal Tüfekçioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Türk toplumunun ortak değeri olan Kızılayımıza herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Markalaşmış birçok market zincirini bünyesinde barındıran PERDER’in Kızılay’a verdiği destekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Küçükali, PERDER’in diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını diledi.

PERDER Başkanı Erdal Tüfekçioğlu da, ülkemizin en eski sivil toplum kuruluşu olan Kızılay’a destek olmanın toplumsal bir ödev olduğunu hatırlattı. Kendilerinin sosyal sorumluluk ilkesiyle toplumsal yarar başlığı altındaki her projeye katkı sağlamaya hazır olduklarını söyleyen Tüfekçioğlu; Türk Kızılayı’nın özellikle bu günlerde çok daha fazla önem kazandığını ve bu bilinçle destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak. İnternet Haber 12 Haziran 2007.

 
Süper Teyze 455
Serdar babasına dert yanıyordu : - Sınıftaki bazı arkadaşlarımla anlaşamıyorum babacığım, dedi., - Olabilir oğlum , dedi babası. Yetişkinler arasında da olur bazan böyle şeyler. Serdar öfkeliydi  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.