Canlılara Saygı İçin Yürüdüler
 

Şişli Belediyesi’nin, Dünya Çevre Haftası dolayısıyla düzenlediği, ‘Doğaya ve Doğada Yaşayan Canlılara Saygı Yürüyüşü’ hayvanseverleri biraraya getirdi. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, üzerinde Fenerbahçe forması giydirilmiş köpekle bir süre yürüdü.

Yürüyüşe katılan bir kadına ait olan ve boynunda da ‘Başkanımız ve biz şampiyon Fenerbahçeyi kutluyoruz’ yazısı bulunan köpeğinin tasmasını bir süre tutan Sarıgül, zaman zaman diğer hayvanlarla da basın mensuplarına poz verdi. Mustafa Sarıgül, yürüyüşle ilgili yaptığı konuşmada, herkesi doğaya ve doğada yaşayan canlılara sahip çıkmaya çağırdı. Yürüyüşe katılan bir kadın ‘Yasa evimdeki köpekten elini çek’ yazılı pankartlar taşıdı. Deve ve eşeklerin de katıldığı yürüyüşü vatandaşlar alkışlarla destekledi. 
Kaynak: Hürriyet 31 Mayıs 2004

 
Süper Teyze 379
Şehirden küçük bir arkadaş grubu, yıllık tatillerini kırda, bir çiftlik evinde yapmaya karar vermişlerdi. Böylece  iş yaşamının yorgunluk ve stresini üzerlerinden aymayı planlıyorlardı. Çiftl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.