Sudan bulaşan hastalıklar...
 

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, yaz aylarında su ile bulaşan hastalıklara karşı alınacak tedbirlerin eksiksiz ve devamlı bir şekilde uygulanması gerektiğini söyledi.

Alınacak tedbirlerin en önemlisinin tüketime verilen içme sularının sağlıklı olması olduğunu hatırlatan Cingöz, belediyenin suyun kaynağının ve isale hattının temizliğini yaptığını kendilerinin de bunun takibini yaptığını dile getirdi.

Su ile bulaşabilecek hastalıklara sebebiyet verilmemesi için vatandaşlar tarafından meskenlerinde ve işyerlerinde bulunan içme ve kullanma suyu depoları ve güneş enerjisi, su tanklarının en az ayda bir defa temizlenmesi gerektiği uyarısını yapan İl Sağlık Müdürü Dr Mehmet Cingöz, depo kapaklarının uygun bir kapakla sürekli kapalı tutulması gerektiğini kaydetti.
Cingöz, vatandaşların su depolarını temizlememesi durumunda istenmeyen sağlık sorunlarının ortaya çıkabileceğini ifade etti.
 
Kaynak: Sabah Gazetesi 19 Haziran 2007

 
Süper Teyze 5
Ebru, piyano dersleri alıyor ve eve gelen konuklara da yeni öğrendiği parçaları çalmaktan çok hoşlanıyordu. Bu minik konserler annesiyle babasını da çok gururlandırıyordu.  O gün yakın arkadaşı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.