’Miss Potter’ Yakında Sinemalarda
 

Dünyanın en ünlü çocuk kitapları yazarı Beatrix Potter’in gerçek yaşam öyküsü.

Yönetmenliğini Chris Noonan'ın üstlendiği, başrollerini Renee Zellweger ile Ewan McGregor'un paylaştığı "Miss Potter"da dünyanın en ünlü çocuk kitapları yazarı Beatrix Potter'in gerçek yaşam öyküsü anlatılıyor. Senaryosunu Richard Maltby Junior'un yazdığı filmde, yazdığı çocuk kitaplarının resimlerini de kendisi yapan Beatrix Potter'in yaşamını, romantizm ve sevgiyi arayışını, Victoria dönemi İngiltere'sinde verdiği kişisel bağımsızlık mücadelesini izleyeceğiz.

Filmde Beatrix Potter'in anne-babasını Barbara Flynn ile Bill Patterson, Norman Warne'in kızkardeşi Millie rolünde Emily Watson kamera karşısına geçti.

Beatrix Potter'in kaleme aldığı öykülere esin kaynağı olan hayal dünyasının, çevresindeki insanların ve yaşadığı yerlerin ekrana yansıtılmasında animasyon ve live-action teknikleri birleştirildi.
David Kirschner Productions ve Phoenix Pictures yapımı "Miss Potter"in başrolünde oynayan Renee Zellweger aynı zamanda filmin prodüksiyon amirliğini de yaptı. Çekimleri Londra, Göller Bölgesi ve Isle of Man adasında gerçekleştirilen filmin yönetmenliğini, 1995 yapımı "Babe" ile adını duyurduktan sonra 11 yıldır film dünyasından uzak kalan Chris Noonan üstlendi.


Kaynak: Sabah Gazetesi 18 Haziran 2007

 
Süper Teyze 285
Deniz arkadaşı Suna’ya sordu : - Hani şu masallardaki gibi çok çok iyi kalpli, güzeller güzeli bir peri kızı yanına gelse ve ‘dile benden ne dilersen !’ dese, ne isterdin Suna ? Suna bir süre  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.