Daft Punk İstanbul’da
 

"Da Funk", "Around the world" , "One more time" gibi her biri artık klasikleşen parçaları, unutulmaz videoları, robot personaları ve akıllara durgunluk veren sahne şovları ile dans müzik tarihinin gidişatını sonsuza dek değiştiren Daft Punk, yarattığı benzersiz electro, rock, acid house senteziyle 90'ların başından bu yana tür farkı gözetmeksizin tüm müzik dinleyicileri tarafından hayranlıkla takip ediliyor. Daft Punk, tamamı yurtdışından getirilecek ekipmanlar ile özel bir sahnede yer alacak ve muhteşem bir görsel şölen sunacak.

Yılın en büyük dans müziği olayı olarak hafızalardan silinmeyecek konserde Daft Punk öncesinde müziklerini muhteşem canlı performanslarının da etkisiyle Almanya sınırlarından tüm dünyaya yaymış olan ve Mayıs ayında EMI’dan yayınlanacak son albümleri "Idealism" in çıkışı uzun süredir beklenen "Digitalism" sahne alacak. Remiks çalışmaları ve plaklarıyla geçtiğimiz 2 seneye damgasını vurmuş olan Digitalism, Daft Punk için de remiksler yapmış ve gruptan büyük destek görmüştü.

Gecenin açılışını ise hem prodüksiyonları hem de DJ performanslarıyla ülkemizi tüm dünyada başarıyla temsil etmeyi sürdüren FG 93.7 DJ’i Onur Özer yapacak. Onur Özer, Mayıs ayında çıkacağı Amerika turnesi sonrasında ülkemizdeki ilk performansını 23 Haziran Cumartesi gecesi muhteşem bir kalabalık önünde verecek.

Kaynak: Milliyet Gazetesi 19 Haziran 2007
 
Süper Teyze 343
Öğretmen öğrencilere iyilik yapmanın yararlarından, insana vereceği huzurdan söz ediyordu : - Her gün en az bir kişiyi mutlu ederek eve döndüğünüzde, huzur içinde bir uykuyu hak ettiniz deme devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.