Darüşşafaka İlköğretim Okulu Öğrenci Alacak
 

Türkiye’nin en eski eğitim kurumlarından olan Darüşşafaka İlköğretim Okulu, 2004-2005 eğitim ve öğretim yılı için öğrenci alacak. Darüşşafaka İlköğretim Okulu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, okula, babası ölmüş, mali durumu öğrenimini sürdürmeye yeterli olmayan ve ilköğretim 3. sınıfı başarıyla bitirmiş öğrenciler sınavla alınacak.

Darüşşafaka İlköğretim Okulu’na kabul edilecek öğrencilerde, babasının ölmüş olması, ailesinin mali durumunun öğrenimini sürdürmesine yeterli bulunmaması, 1994 ya da daha sonraki tarihlerde doğmuş olması, sağlık açısından yatılı okula kabulünde sakınca bulunmaması ve ilkokul üçüncü sınıfı (2003-2004 ders yılında) en az ”iyi” derece ile geçmesi şartları aranıyor.

Öğrencilerin sınavla kabul edileceği okul için sınav kayıtları, 12 Haziran’da sona erecek.

13 Haziran’da yapılacak sınav, İstanbul’da Özel Darüşşafaka Lisesi ve İlköğretim Okulu, Ankara’da Bahçelievler İlköğretim Okulu, İzmir’de Merkez Halit Bey İlköğretim Okulu, İçel’de Tevfik Sırrı Gür Lisesi, Diyarbakır’da Ali Emiri İlköğretim Okulu, Samsun’da 23 Nisan İlköğretim Okulu, Erzurum’da İsmetpaşa İlköğretim Okulu ve Van’da da TEGV Feyyaz Toker Eğitim Parkı Derslikleri’nde gerçekleştirilecek.

Sınava girmek isteyen öğrenciler, gerekli belgeler ile Darüşşafaka İlköğretim Okulu’na bizzat ya da posta yoluyla “Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii Maslak-İstanbul” adresine başvuruda bulunabilecek.

Bu arada, detaylı bilgi “0212 286 22 00” numaralı telefon ya da ”www.darussafaka.k12.tr” web sitesinden edinilebiliyor.
Kaynak: Hürriyet 28 Mayıs 2004

 
Süper Teyze 365
Öğretmen en arka sırada oturan Hasan’ın yanına gelerek öfke içinde bağırır : - Çabuk bana elinde ne olduğunu göster hasan ! Hasan ellerini açar. Avucunun içinde yarısı yenmiş bir gofret vardır . Ö devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.