Afacan Çocuk - Kübra YANIKTEPE’nin haberi
 

İSMAİL YK İDDİALI GELİYOR.

İsmail YK, 9 Temmuz Pazartesi günü Atv’de yayınlanmaya başlayacak olan ‘Korkusuzlar’ adlı televizyon dizisiyle oyunculuğa ilk adımını attı. İsmail YK, ‘Korkusuzlar’da kameranın karşısına gizli polis ‘İsmail’ karakteri için geçti.

İlk solo albümü ‘Şapur Şupur’ ile 2005 yılında ‘En çok satanlar’ arasında ikinciliği, 2006 yılında ise ‘Bombabomba.com’ ile ‘En Çok satanlar’da birinciliği elde eden İsmail YK’nın bu başarıları oldukça dikkat çekmişti.

Teklifleri geri çeviriyordu

Solo albümlerdeki satış başarıları İsmail YK’ya bir çok oyunculuk teklifi gelmesine neden olmuştu. Bugüne kadar tekliflerini geri çeviren İsmail YK, geçtiğimiz aylarda oyunculuk yapmasının zamanı geldiğine inanarak
‘Korkusuzlar’ adlı televizyon dizisine ‘Evet’ dedi.

Polislik kursu gördü

Avrupa Film’in yapımcılığını üstlendiği, Osman Dikiciler’in senaryosunu yazdığı. Tevfik Şenol’un yönettiği ‘Korkusuzlar’da İsmail YK’ya başrollerde Burcu Günay, İstemi Betil, Ali İpin, Berna Öztürk, Bahar Akça, Ercü Turan, Eriş Akman, Mihriban Er ve Ali Yaylı eşlik ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün kurduğu özel bir timde görevli olan gizli polis ‘İsmail’ karakterine bürünen İsmail YK, dizide kullanmak için yaklaşık bir ay boyunca motorsiklet dersi aldı. İsmail YK, ayrıca suçlu kovalamadan kelepçe takmaya kadar polislikle ilgili bütün konularda da çeşitli kurslar gördü.

Gönderen: KÜBRA YANIKTEPE
KAYNAK : dizifilm.com

 
Süper Teyze 19
 Esra okuldan eve geldiğinde çok öfkeliydi : - Ne oldu ? diye sordu annesi. - Bir daha asla okula gitmeyeceğim ! - Neden kızım ? - Çünkü öğretmen cevabını bilmediği bütün soruları bana soru devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.