Örümcek Adam 3 filminin oyun versiyonu da hayli iddialı
 

Beyazperdede gişe rekorları kıran Örümcek Adam 3 filminin oyun versiyonu da hayli iddialı. Yeni nesil grafik ve efektlerle süslenen oyun, siyah giysili Örümcek Adam sayesinde çift karakterli olarak oynanabiliyor

Süper kahraman Örümcek Adam (Spider Man) serisinin 3’üncü filmi gösterime girdiği ülkelerde gişe rekorları kırıyor.

Sinema filmiyle birlikte dijital dünyaya adım atan ’Spider Man 3’ adlı oyun da ulaştığı satış rakamlarıyla kendi alanında rekor kırmaya aday görünüyor.
Mayıs ayının ilk haftasında satış listelerine giren oyun, şimdiden ilk 5 listesinde yerini aldı. Türkiye de ise Spider Man 3, bilgisayar oyunları pazarının en çok satanlar listesinde ilk sıraya yerleşti.
Activision firması tarafından üretilen oyun, filmle benzer senaryoya sahip olmasına karşın filmden bağımsız olarak oyuncunun kontrolüyle ilerleyen senaryo seçeneğini de destekliyor. Oyunun en ilgi çekici yanı ise ana karakterin iki farklı Örümcek Adam olarak hareket edebilmesi.
Böylece klasik Örümcek Adam karakteri olarak oynamak dışında siyah giysili karaktere bürünerek oyuna devam edebilmek de mümkün oluyor. Bu seçenekte oyuncu filmin konusunun ötesine geçen çeşitli hikayelere de katılabiliyor.

Hava dövüşleri
Spider Man 3’teki ’özel öfke sistemi’ sayesinde oyun sırasında Örümcek Adam ile siyah giysili Örümcek Adam arasında anında geçiş yapılabiliyor. Siyah versiyonda, daha güçlü özelliklere sahip olunuyor. Ayrıca yeni suç devriyesi sistemiyle oyuncular ana hikayeden uzaklaşarak şehirdeki suç oranını düşürmeye çalışabiliyor.
Spider Man 3’te sinema filminden Venom, Sandman ve New Goblin’e veya Lizard, Scorpion ya da Rhino’nun da aralarında yer aldığı 7 ek Marvel kötüsüne karşı savaşmak mümkün.
Yeni oyunun bir öncekiyle karşılaştırıldığında getirdiği yenilikler arasında epik, sinematik, interaktif dövüşleri, bina içleri, metrolar ve kanalizasyonlar gibi yeni ortamlar ile yeni hava ve kara dövüşleri bulunuyor. Bu tip özellikler oyunun oldukça hareketli ve heyacanlı geçmesine yardımcı oluyor. Bu sayede oyuncu daha büyük ve ayrıntılı olarak New York sokaklarında, metroda ve kanalizasyon sisteminde ağlarını kullanarak düşmanlarıyla dövüşebiliyor.

Oyundaki sürpriz!
Spider Man 3’ün bir diğer iddialı yanı ise sahip olduğu yeni nesil grafikler. Daha detaylı modeller, geliştirilmiş ağ kullanımı ve yeni dövüş taktikleri üst seviyede grafikler sayesinde elde ediliyor.
Spider Man 3’ün sürprizi ise oyunun sonunda ortaya çıkıyor. Oyunun sonunda siyah giysili Örümcek Adam açılıyor ve tüm oyun tekrarlanabiliyor.
Aksiyon ve efekt açısından oldukça hızlı ve heyacan verici sahnelerin yer aldığı serinin 3 numaralı oyunu, Türkiye’de Aral firması tarafından satışa çıkarıldı.


Kaynak: Milliyet Gazetesi 29 Haziran 2007

 
Süper Teyze 474
Yavru yılan annesine sordu : - Biz zehirli yılanlar mıyız anneciğim ? - Hayır oğlum, biz zehirsiz bir türdeniz. Neden sordun ? - Az önce yanlışlıkla dilimi ısırdım da, zehirlendim mi diye merak devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.