Ölüme Ancak 5 Gün Direnebildi
 

Geçtiğimiz Cuma Günü, Doğum Günü Partisine Giderken Bodrum Torba Kavşağında Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Ağır Yaralanan Şarkıcı ve Oyuncu Barış Akarsu, Yaşam Mücadelesini Dün Gece Kaybetti.

Geçtiğimiz cuma günü, doğum günü partisine giderken Bodrum Torba kavşağında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu, yaşam mücadelesini dün gece kaybetti.

İki kız arkadaşının öldüğü kazadan sonra ağır yaralı olarak Bodrum Özel Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Barış Akarsu, dün saat 23.00 sıralarında 29 yaşında hayata veda etti. Kaza sonrası solunum makinesine bağlanan ve beynindeki ödemin çözülmesi için tedavi uygulanan genç sanatçının, geçen 5 gün içinde sağlık durumunda bir iyileşme görülmedi. Barış Akarsu dün gece yarısına doğru hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Servetli ve Başhekim Dr. Bedrettin Ulusoy, saat 23.15’te ortak bir açıklama yaparak acı haberi verdi. Doktorlar "Maalesef sanatçı Barış Akarsu’yu kaybettik. Yaptığımız tıbbi müdahaleler yeterli olmadı" dedi

Barış Akarsu’nun ölüm haberinin açıklanması üzerine hastane bahçesinde bekleyen yaklaşık 2 bin hayranı gözyaşlarına boğuldu. Baygınlık ve fenalık geçiren 4 kişi acil serviste tedavi altına alınırken, hastanenin tüm giriş ve çıkışları basın mensuplarına kapatıldı.

Yoğun bakımdan son fotoğraf

BODRUM’da geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi altına alındığı hastanede ölüme 5 gün direnen Barış Akarsu’nun dün ilk kez yoğun bakımdaki fotoğrafları ortaya çıktı. Kaza gününden beri Özel Bodrum Hastanesi’nin bahçesinden yayın yapan DHA’nın canlı yayın aracına kimliği bilinmeyen bir kişi ’Yetkiliye Verin Başarılar’ yazan zarf içinde CD bıraktı. CD’den Barış Akarsu’nun yoğun bakım ünitesinde çekilen fotoğrafları çıktı. Fotoğrafların 1 Temmuz Pazar günü çekildiği belirtilirken kim veya kimler tarafından çekildiği ise tespit edilemedi. Fotoğrafların bırakılmasından yaklaşık 5 saat sonra ise Barış yaşam savaşını kaybetti.

Gönderen:AFACAN ÇOCUK - İrem Biğçe DİZMAN

 
Süper Teyze 13
Kompozisyon dersinde, öğretmen konuyu Ayberk’in seçmesini istedi. Türkçe sınavında en yüksek notu Ayberk almıştı ve ödül olarak arkadaşları o gün Ayberk’in seçtiği bir konuda kompozisyon yazacaklard devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.