Maden suyu şişesinden sakız çıktı
 

Atatürk Havalimanı’nda satılan ünlü bir markaya ait maden suyu şişesinden çiğnenmiş sakız çıktı. Şişeyi satın alan Abdullah Karaman, firmayı mahkemeye vereceğini söyledi.
Karaman, serinlemek için iç hatlar terminalindeki bir büfeden, aromalı maden suyu aldı. Karaman, şişeyi açmaya hazırlandığı sırada içerisinde bir cisim olduğunu fark etti. Karaman, incelediğinde cismin çiğnemiş bir sakız olduğunu gördü. "Çok iğrençti, şok oldum" diyen Karaman, "Ben bunu eğer açıp içmiş olsaydım. Ve o sakız da hastalıklı olsaydı bunun vebali kimde olacaktı?" tepki gösterdi.

Firma yetkilisine ulaştığını belirten Karaman, "Şişenin kapalı olduğundan eminim. Yetkili bana sanki normal bir durum gibi, ’şişeleme hatası olduğunu ve yapabilecekleri bir şey olmadığını’ söyledi. Normal bir şey gibi algıladılar" diye konuştu.

Karaman, bu durumların önüne tüketici duyarlılığıyla geçilebileceğine dikkat çekerek, "Bu Avrupa’da olsa kim bilir neler olur. Herkes duyarlı olsun ki firmalar yaptıkları hatalardan kendilerini alıp, bir daha yapmasınlar. Şikayetçiyim, dava açacağım" dedi.

Kaynak:Milliyet Gazetesi 11 Temmuz 2007

 
Süper Teyze 56
Öğretmen Cem’i tahtaya kaldırır ve sorar : - Bana söyleyebilir misin, neden balıklar ses çıkaramazlar ? Cem gülümser : - Çok basit öğretmenim ! Siz de başınızı suyun altına sokun da deneyin b devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.