Afacan Çocuk- Ekin AYDIN’ın haberi
 

AVRIL DAVA AÇIYOR 
 
’’The Best Damn Thing’’ albümünün çıkış şarkısı ’Girlfriend’in çalıntı olduğu yönündeki iddialarla bir süredir karşı karşıya kalan Avril Lavigne, sonunda sessizliğini bozdu. Tommy Dubar tarafından suçlanan şarkıcı, mahkemeye başvurarak suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışacak.
 
Masstival kapsamında haftasonu ülkemize gelerek konser verecek olan Avril Lavigne’in başı bir süredir ’Girlfriend’ şarkısıyla ilgili olarak dertte.

1970’lerde faaliyet gösteren The Rubinoos grubunun kurucusu Tommy Dubar tarafından grubun ’I Wanna Be Your Boyfriend’ şarkısını kendilerinden izinsiz olarak kullanmakla suçlanan Avril Lavigne, hayatı boyunca The Rubinoos adını duymadığını ve dolayısıyla da bahsi geçen şarkıdan habersiz olduğunu belirtiyor. Hakkını yasal yollardan arayacağını söyleyen şarkıcı, ’Girlfriend’ şarkısını beraber yazdığı Luke Gottwald ile mahkemeye başvurdu.
 
 
Gönderen : AFACAN ÇOCUK - Ekin AYDIN
kaynak: http://www.bluejean.com.tr/

 
Süper Teyze 289
Küçük Cem ablasına seslendi : - Abla bak ! Balkondaki antene çok komik bir kuş konmuş !  Ama adını bilmiyorum ! Sen biliyor musun ? Ablası okuduğu kitaptan başını kaldırmadan cevap verdi  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.