Teoman’dan ‘Best of’ (!)
 

Teoman ve Bülent Ortaçgil’in birbirlerinin şarkılarını söyledikleri konseri izleme fırsatınız oldu mu?

Teoman’ın en büyük hayali Bülent Ortaçgil’le aynı sahneyi paylaşmakmış.

Bu konserin, hayatının konseri olduğunu söylüyor. Proje ortaya çıktığında Ortaçgil ve Teoman ‘Birlikte bir şeyler yapalım’ diye konuşmuşlar. Daha sonra birbirlerinin şarkılarını okuma fikri Ortaçgil’den gelmiş. Yaklaşık dört aylık yoğun çalışma ve prova döneminden sonra projenin ana hatları ortaya çıkmış.

Geçtiğimiz çarşamba Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bu serinin konserlerinden biri daha vardı. Ancak bu kez havanın aniden soğuması nedeniyle Açıkhava boş kaldı. Üçte biri ancak doluydu. Yine de ikili iyi performans gösterdi.

Bir yandan Teoman-Ortaçgil konserleriyle ilgilenirken, bir yandan da Teoman’ın haziranda çıkacak yeni albümünü beklemekteydik. On şarkılık bu albümdeki şarkıların tamamı Teoman’a ait ve bildiğimiz kadarıyla yine Şebnem Ferah’la uzun bir düet çalışması var. Teoman’a göre ilk albümün sound’una yakın, sert bir sound’u varmış albümün.
Biz yine de Teo’nun yeni albümünü merakla beklemekteyiz. Sonuna kadar umutluyuz ve Teoman’ın temizlenip, dinlenmek üzere bir süre ara verme fikrine saygıyla yaklaşıyoruz. Sence zamanı çoktan gelmemiş miydi Teo?

Not: Teoman, yarın saat 20:00’de, Atatürk Kapalı Spor Salonu, Uşak; 5 Haziran Cumartesi saat 21:00’de ise, İstanbul Esenkent Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu’nda.
Kaynak: Hürriyetim 29 Mayıs 2004

 
Süper Teyze 403
Yaşlı adam, büyük bir mağazanın erkekler reyonundaki satıcının yanına  geldi ve : - Sizin reyonunuzdan aldığım bu kravatı değiştirmek istiyorum, dedi. Görevli bezgin bir sesle : - Ama amcacı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.