Okullar geç açılabilir
 

Başta Ankara olmak üzere barajlardaki su düzeyinin azalması ve uygulanacak su kesintisine karşı önlemler alınıncaya kadar okulların açılışının 1 ay ertelenmesine ilişkin öneriye Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Olabilir" dedi.

Ortaya çıkacak ders açığının kapatılması için yarıyıl tatilinin kısaltılabileceğini, günlük ders saatinin artırılabileceğini belirten Çelik, Hürriyet’e şunları söyledi: "Okullarımız hazırladığımız çalışma takvimine göre 17 Eylül’de açılacak, 15 Haziran 2008’de kapanacak. Haziran ayından itibaren hem sınavların bitmiş olması, hem de sıcakların başlayacağı dikkate alındığında 15 Haziran’ı uzatmak mümkün değil. Bunun yerine yarıyıl tatilini kısaltarak, dersleri hafta içine yayarak açık kapatılabilir. Milli Eğitim Bakanlığı Yönetmeliği’ne göre okulların 180 iş günü eğitim-öğretime açık olması öngörülüyor." 

Kaynak:Hürriyet Gazetesi 31 Temmuz 2007
 

 
Süper Teyze 469
Cem ve Selim aynı filmi 7. kez görmek için yine aynı sinemaya gitmişlerdi. Filmin çıkışında da sanki ilk kez seyretmiş gibi hayranlık ve heyecan içindelerdi. Cem  arkadaşına sordu : - Fark devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.