Ratatouille (Ratatouille)
 

Walt Disney Pictures’ın çok keyifli yeni animasyon filminde ailesinin karşı çıkmasına rağmen ünlü bir aşçı/şef olma hayalleri kuran Remy adlı bir farenin öyküsü anlatılır. Oysa çöplerle beslenen bir fare için böyle bir mesleğin hiç uygun olmaması başlıbaşına bir problemdir. Kaderin cilvesi sonucu Paris kentinin altındaki kanalizasyon sistemine düşen küçük faremiz Remy, kendisini ünlü aşçı Auguste Gusteau’nun yarattığı lüks bir restoranın tam altında bulacaktır.

Paris’in en seçkin restoranlarından birisinin mutfağının davetsiz misafiri olmanın tehlikelerine rağmen Remy mutfağın çöplerini döken Linguini ile sıradışı bir dostluk kurmayı başarır. Remy’nin müthiş yeteneklerini keşfeden de Linguini olur. İkisi kafa kafaya verince Paris’in damak lezzeti dünyasının altını üstüne getirecek olağanüstü heyecanlı olaylar dizisine yol açarlar..

Yönetmen: Brad Bird
Senaryo: Brad Bird
Müzik: Michael Giacchino
Tür: Animasyon, Komedi
Gösterim Tarihi: 24.08.2007
Süresi: 110 dk.

Kaynak: Vatan Gazetesi 28.08.2007

 
Süper Teyze 115
Berk ve annesi  Hayvanat Bahçesinde geziyorlardı. Berk tek tek bütün hayvanlarla ilgileniyordu ama en uzun süre zürafaları seyretti. Annesi sordu : - En çok zürafaları mı sevdin Berkciğim  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.