Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası Bodrum’da
 

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, 1 Eylül Cumartesi günü genç piyanist Kit Armstrong’la birlikte Bodrum D- Marin Klasik Müzik Festivali’nde sahne alacak.

Doğuş Grubu’nun sosyal sorumluluk platformu olan Doğuş Çocuk bünyesindeki "Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası", 01 Eylül 2007 Cumartesi günü, 15 yaşındaki genç besteci ve piyanist Kit Armstrong ’la birlikte Bodrum D-Marin Klasik Müzik Festivali’ nde müzik severlerle buluşuyor. Tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Kit Armstrong’la aynı sahneyi paylaşacak olan DÇSO, şef Rengim Gökmen yönetiminde Glinka, Beethoven ve Dvorak’ın sevilen eserlerini seslendiriyor.

Doğuş Grubu’nun sosyal sorumluluk platformu olan Doğuş Çocuk bünyesinde çalışmalarını 2006 yılından beri sürdüren Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası (DÇSO), bu yılki konser programı kapsamında, Turgutreis D-Marin Klasik Müzik Festivali’nde 1 Eylül Cumartesi günü saat 21:30 ’da bir konser veriyor. DÇSO, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Bilkent Senfoni Orkestrası ve Borusan Senfoni Orkestrası gibi ülkemizin en seçkin orkestralarıyla aynı sahneyi paylaşarak çağdaş Türk çocuğunun temsilcisi olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken, üstün yetenekli 15 yaşındaki genç besteci ve piyanist Kit Armstrong’a eşlik edecek olan şef Rengim Gökmen yönetimindeki DÇSO, Bodrum konserinde, Glinka, Dvorak ve Beethoven’nın eserlerini seslendirecek.

01 Eylül 2007 Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası Kit Armstrong Konser Programı:

Glinka - Ruslan ve Ludmilla Uvertürü
Beethoven - 3. Piyano Konçertosu
Ara
Dvorak - 9. Senfoni (Yeni Dünya’dan)

Kaynak: Sabah gazetesi - 30 Ağustos 2007

 
Süper Teyze 34
Öğretmen Türkçe dersinde çocuklardan ailelerini tanıtan birer kompozisyon yazmalarını istemişti. Kağıtları okuduktan sonra sınıfta değerlendirmeye başladı : - Zeynep kızım, sen tam 7 tane kardeşin  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.