Rock yine kolayla karışacak!
 

Binlerce rockseverin bir araya geleceği festival alanında ise yok yok. Müzik Kasabası’nda, bir kamp alanı, eğlence ve alışveriş merkezleri, yiyecek ve içecek standları, otopark, hastane, postane, lunapark, internet kafe ve gezici banka şubesi bile bulunuyor. Festival alanında ayrıca 150 sağlık ve 400 temizlik görevlisi 24 saat hizmet verecek.

KİMİ POSTA PULU İSTEDİ KİMİ BOĞAZ PASTİLİ, REÇEL!

ROCK’N Coke İstanbul’da sahne alacak yerli ve yabancı yıldızların özel istekleri için de titiz bir çalışma yürütüldü. Festivale katılan şarkıcı ve gruplardan bazılarının istekleri ise şöyle:

-Franz Ferdinand: İstanbul kartpostalları ve pulları
-Manic Street Preachers: Şampanya ve boğaz pastili
-Chris Cornell: Çay, reçel, mayonez, limon, hardal ve konserve domates.

İŞTE BU YILIN YILDIZLARI

Ana Sahne: The Smashing Pumpkins, Franz Ferdinand, Chris Cornell, Manic Street Preachers, Teoman vs. Rashit, Pentagram, Özlem Tekin, Within Temptation, Badly Drawn Boy, Hayko Cepkin, Avid, Gripin.

Burn Sahnesi: Erol Alkan, M.A.N.D.Y, DJ Mehdi, Uffie & Feadz, Filthy Dukes, Style-ist, Agentorange, Mabbas, Buraka Som Sistema, Bedük, Kreş, Digital Playground.

YİYECEK-İÇECEKLER KARTLA ALINABİLECEK

Festival katılımcılarının yiyecek-içecek ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayan CardRock’lar, önden yüklemeli olarak İstanbul’daki belirli Akbank şubelerinden temin edilebiliyor. 50 ve 100 YTL limitli hazırlanan CardRock’lar, festival alanındaki yiyecek-içecek noktalarında direkt olarak kullanılabilecek ve alandaki gezici şube, ATM ve dolum noktalarından tekrar yüklenebilecek.

Üç gün boyunca otobüs kalkacak

BUGÜN saat 18.00’de kapılarını açacak festival boyunca, 09:00-21:00 saatleri arasında düzenlenecek İETT seferleriyle katılımcılara toplu ulaşım hizmeti sağlanacak. Özel etkinliğe kendi araçlarıyla gelecek katılımcılar ise 5 bin araç kapasiteli otoparktan yararlanabilecek.

Kaynak: Akşam Gaetesi 31.08.2007

 
Süper Teyze 471
Selen, yazlıktan arkadaşı olan Filiz ‘e mektup yazacağını söyleyerek odasına kapanmıştı. Ama aradan iki saate yakın zaman geçtiği halde dışarı çıkmıyordu. Sonunda meraklanan annesi yanına gitti :  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.