PİNOKYO YENİ MACERA geliyorrrr
 

Bir çoğumuzun bildiği PİKONYO yeni maceraları ile yine sinemalarda. Kitabın yazarı Carlo Collodi’nin ünlü romanının kaç kez filme aktarıldığını hatırlamak zor. Yeni filmin yönetmenliğini Orlando Corradi üstlenmiş. “Welcome Back Pinocchio – Pinokyo Yeni Macera” gilmi 14.Eylül.2007 de gösterime girecek.

Mutluluk Hırsızları tarafından kandırılan Pinokyo’nun, iyilik için zorlu mücadelesini anlatan animasyon filimin kısa öyküsü ise:

Geppetto Usta’nın yaptığı kukla Pinokyo gerçek bir çocuğa dönüşmüştür. Ancak bir kötülük yaptığı zaman tekrar tahtadan bir kuklaya dönüşecektir ve bunu çok iyi bilmektedir. Mavi Peri’nin söylediklerinden dışarıya çıkmamaya çalışan Pinokyo, kendisinden iyilik isteyen Mutluluk Hırsızlarına okulun parasını alarak verir. Ve yapmış olduğu kötülükten dolayı tekrar tahta kuklaya döner.

Noel baba ise çocukların mutsuz bir yılbaşı geçirmesi isteyen Yağ Adam’ın görevlendirdiği Kedi ve Tilki tarafından kaçırılmıştır. İstemeden yaptığı kötülüğü düzeltmek tekrar gerçek bir çocuk olabilmek için en iyi dostu Cırcır Böceği ile Mavi Peri’yi bulmak için yollara düşer. Pinokyo ve arkadaşlarını bu yolda birçok macera beklemektedir.


Bu güzel kitabı uzun zaman önce yazan ve bize sevdiren Carlo Collodi’yi tanımak ister misin? Tıkla

PİNOKYO BOYAMA KİTABI İÇİN tıkla...




PİNOKYO YENİ MACERA FİLMDEN resimler...






DAHA FAZLA RESİM İÇİN tıkla.....

 
Süper Teyze 438
   Ali ve Oktay sohbet ediyorlardı :   Senin baban spor yapar mı ? dedi Oktay. - Evet, dedi Al,i. Harika bir pul kolleksiyoncusudur ! - Ama pul toplamak spor sayılmaz ki, dedi  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.