Hava sıcaklığı artacak
 

Hava sıcaklığı hafta ortasından itibaren tüm yurtta hissedilir derecede artacak.

Yurdun kuzey ve iç kesimlerinde görülen yağışlar hafta ortasında etkisini kaybederek, hava sıcaklığı yarın batı bölgelerden başlayarak tüm yurtta artacak.

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, bugün Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile Kars ve Ardahan çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bugün öğleden önce Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra ve gece Trabzon, Rize ve Artvin Hopa çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.

Yarın batı ve orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Kars ve Ardahan çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı olacak. Çarşamba günü ise Rize, Hopa, Artvin ve Ardahan çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı, bugün yurdun iç ve doğu kesimlerinde azalacak, yarın batı bölgelerden başlamak üzere tüm yurtta 3 ila 5 derece artacak.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi 24 Eylül 2007

 
Süper Teyze 40
Çelik okuldan eve gelir gelmez sevgiyle annesine sarıdı ve : - Senin beşinci çocuğun olmadığım için neçok mutluyum anneciğim ! dedi. Annesi meraklandı : - Bu da ne demek şimdi Çelik  ? - Bu devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.