CeBIT kapılarını açtı
 

Kişiler ve kurumlar için geliştirilen son teknolojilerin renkli gösteriler, konferanslar ve dokümanlarla anlatılacağı CeBIT Bilişim Fuarı, İstanbul Beylikdüzü’ndeki Tüyap fuar alanında ziyaretçilerini ağırlamak üzere kapılarını açtı.

En yeni ince ekran televizyonlar, bilgisayarlar, MP3 çalarlar, dijital fotoğraf makinesi ve benzeri cihazları incelemek ve satın almak için büyük fırsat sunan CeBIT Bilişim Fuarı bugünden itibaren 6 gün boyunca açık olacak. Hafta içi iş amaçlı ziyaretlerin ağırlıkta olması bekleniyor. Hafta sonu ise fuarın en rekli etkinlikleri düzenlenecek. Dünyanın dört bir yanındaki 70 kadar ülkeden şirketlerin katılacağı fuara 150 bini aşkın ziyaretçinin ziyaret etmesi bekleniyor. Bu sene cep telefonu üreticilerinin çoğu fuara katılmama kararı aldı. Kablosuz internet teknolojileri ve taşınabilir teknoloji cihazlarının ilgiyi toplaması bekleniyor. Cep telefonu operatörleri de, cep telefonuna pek çok yenilik kazandıracak 3N (Üçüncü Nesil) teknolojisini ilk defa Türk tüketicilerine sergileyerek deneme imkanı sunacak.

Kaynak:Hürriyet Gazetesi 2 Ekim 2007


 
Süper Teyze 207
Matematik dersinde öğretmen sınıfa sordu : - Söyleyin bakalım çocuklar, bir elimde 7 diğer elimde 5 elma varsa, bu ne anlama gelir ? Arka sıralardan bir ses yükseldi : - Çok büyük elleriniz devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.