Parmağını ısıran yılanı hastaneye getirdi
  ÇANAKKALE’de, toptan gıda satan bir şirkette çalışan Mustafa Gülten (45), Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne, parmağını ısıran yılanı da yanında getirdi. Mustafa Gülten'in içine koyduğu naylon torbadan bir ara dışarı çıkan yılan, o sırada acil serviste bulunanlara korkulu anlar yaşattı.

Mustafa Gülten, çalıştığı Aktur isimli şirketin bahçesinde, dün akşam saatlerinde gördüğü ve engerek türü olduğu belirtilen yılanı yakalamak istedi. Ancak, yakalamak istediği yılan, Gülten'in sol elindeki işaret parmağını ısırdı. Bir şekilde yılanı yakalamayı başaran Gülten, onu bir naylon torbaya koyarak Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Aynı parmağının daha önce de bir başka yılan tarafından ısırıldığını söyleyen Gülten, “O zaman hastaneye geldiğimde doktorlar yılanın türünü öğrenmek istemiş ancak ben tarif edememiştim. Bu kez yılanı da beraber getirdim'' dedi.

Bu arada, acil servis kapısı önünde meraklılar poşetin içindeki yılana bakmak isterken, yakalanırken kafasından yaralanan yılan dışarıya çıktı. Acil serviste bulunanlar korkulu anlar yaşarken hastane görevlileri yılanı öldürdü. Tedavisi yapılan Mustafa Gülten de taburcu edildi.

Kaynak:Milliyet Gazetesi 02 Ekim 2007
 
Süper Teyze 106
Seval annesine dert yandı : - Anneciğim biliyor musun, ben tarih öncesinde yaşamış bir çocuk olmak isterdim. Annesi gülerek sordu : -Nede devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.