Ölümüne kankayız!
 

1. Video çekin!
Arkadaşın taşınmadan önce beraber eğlenirkenki görüntülerini kaydedin ve her ikiniz için de birer kopya hazırlayın. Uzaktayken birbirinizi özlediğinizde bu kayıtları seyrederek moral depolayabilirsiniz.

2. Günlüklerinizi paylaşın!
Eskiden saatlerce süren telefon konuşmalarınız artık araya giren mesafeyle birlikte harçlığınızı sarsmaya başladıysa, teknolojiden yardım alın. Artık çok popüler olan blog (e-günlük) sitelerinden birinde birer hesap açın ve gününüzün nasıl geçtiğini oraya yazın. Böylece her gününüzü paylaşarak arkadaşlığınızı günce tutmuş olacaksınız.

3. Aynı filmi seyredin!
Beraberken her hafta sonu sinemaya gider, sözleşmiş gibi aynı sahnelerde ağlar, aynı sahnelerde gülerdiniz. Uzak şehirlerde olmanın bu eğlenceyi bozmasına izin vermeyin. Beraber bir film belirleyin ve aynı zamanda seyredin, daha sonra film hakkında internette ya da telefonda konuşarak fikirlerinizi paylaşın.

4. Hediye gönderin!
En iyi arkadaşların zevkleri de aynı olduğundan onlar için beraber alışveriş yapmak çok büyük eğlencedir. Birbirinden uzaktayken beraber alışverişe çıkmak neredeyse imkansız! Ama ayda bir birbirinize ufak hediye paketleri yollamayı deneyebilirsiniz. Sevdiğiniz bir cd ya da beğendiğiniz bir kolye gibi  birbirinizi hatırladığınızı gösteren küçük şeyler ikinizi de çok mutlu edecektir.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

 
Süper Teyze 145
İki arkadaş hayvanat bahçesi gezisinden sonra evlerine dönmüşler oyun oynuyorlar, hayvanat bahçesinde gördükleri hayvanların taklitlerini yapıyorlardı. O sırada anneleri odaya girdi : - Siz de bi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.