Çikolata diye çatapat yiyen Sudenaz öldü
 

Konya’nın Ilgın İlçesi’nde, 4 yaşındaki Sudenaz İnce, Ramazan Bayramı’nın ilk günü arkadaşları ile evlerinin kapısının önünde oynarken, çocukların patlattıkları çatapatları çikolata zannederek yedi.

Bir süre sonra fenalaşan Sudenaz, Ilgın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük Sudenaz, ilk tedavinin ardından önce Konya Numune Hastanesi daha sonra Faruk Sukan Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne sevkedildi. Bayramın son günü fenalaşan ve kalp atışları yavaşlayan küçük çocuk, sevkedildiği Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Midesi yıkanan Sudenaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük kızın yüksek fosfor ve barut zehirlenmesi sonucu öldüğü belirlendi. Anne Sevda İnce, kızının ihmal sonucu öldüğünü ileri sürdü. İnce, "Çocuğumun ölümünde kusur bulunup bulunmadığının araştırılmasını istiyorum" dedi.
 
Kaynak:Hürriyet Gazetesi 17 Ekim 2007

 
Süper Teyze 250
Ali, Elif’e sordu : - Çilekle fil arasında ne fark vardır ? Küçük kız bilemedi. Ali gülerek anlattı : -Çok basit ! Çileğin üzerine basarsan suyu çıkar. Ama diğerinin üzerine basamazsın !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.