Okul kapıları virüslere kapandı
 

Trend Micro bireysel kullanıcılara yönelik ürünü PC-cillin Internet Security ile öğrencileri de İnternet'in her alanında güvenlik şemsiyesi altına alıyor, virüsleri bertaraf ediyor.

Günümüzde genç yaşlı hepimizin hayatını kolaylaştıran İnternet, öğrencilerin de okul hayatında başvurabilecekleri, ödevlerini hazırlarken kolaylıkla araştırma yapabilecekleri önemli bir kaynak haline geldi. Ancak bu noktada göz ardı edilmemesi gereken bir unsur var: bilgisayar güvenliği.

Ödev hazırlarken İnternet'te araştırma yapan öğrenciler de diğer kullanıcılar gibi bilgisayar güvenliğini tehdit eden pek çok tehlikeye maruz kalıyor. Bu tehlikelerin başında virüsler geliyor. Bir virüs, bilgisayardaki programlara ve dosyalara zarar vererek geri dönüşü olmayan hasarlara yol açabiliyor. Araştırma yaparken İnternet'ten yararlanan ögrenciler, sistemlerine bulaşan bir virüs nedeniyle sistemlerinin çökmesi riskiyle karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu ve benzer tehlikelerden korunmak için bilgisayar güvenliğinin eksiksiz sağlanması gerekiyor.

Öğrencilerin virüs kaygısına son
Başta antivirüs çözümleri olmak üzere bireysel ve kurumsal kullanıcılara yönelik bilgi güvenliği ürünleriyle tanınan Trend Micro bireysel kullanıcılara yönelik ürünü PC-cillin Internet Security ile, öğrencileri de İnternet'in her alanında güvenlik şemsiyesi altına alıyor. PC-cillin Internet Security e-posta yoluyla, İnternet dosya yüklemelerinden ve taşınabilir medya ve bilgisayarlardan gelen virüsleri tespit ederek yok ediyor. Otomatik güncellemeler sayesinde, son çıkan virüs saldırılarına karşı sürekli koruma sağlıyor.

Ürünün, antivirüs işlevinin yanı sıra dikkati çeken çok sayıda özelliği bulunuyor. Bu özellikler arasında Ebeveyn Kontrolü, Sahtekarlık Savunma Kalkanı, Kişisel Güvenlik Duvarı ve Casus Yazılım Kalkanı yer alıyor.

Daha fazla bilgi için: www.antivirus.com

Kaynak:Hürriyet Gazetesi 17 Ekim 2007
 
 

 
Süper Teyze 153
Tarih dersinde sözlüye kalkma sırası Alperdeydi. Öğretmen numarasını okuyunca isteksiz kalktı tahtaya : -  Anlat bakalım Alper, dedi öğretmen. Eski Romalılar hakkında neler biliyorsun ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.