Bir millet ayakta
 

Türkiye teröre karşı tek yürek oldu. Hakkari’de cumartesi geceyarısı gerçekleşen kalleş saldırının duyulmasıyla pazar sabahı başlayan gösteriler, dün de sürdü. Gümüşhane’den Edirne’ye, Samsun’dan Antalya’ya tüm Türkiye’de işini, okulunu bırakarak meydanlara koşanlar, sağanak yağmura altında bile saatlerce terörü lanetledi, hainlere karşı tek yumruk olarak kenetlendi.

HAKKARİ’de, geçtiğimiz cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 00.20 sıralarında PKK’lı teröristlerin kalleş saldırısıyla başlayıp saatlerce süren çatışmada 12 Mehmetçiğin şehit düşmesinin ardından tek yumruk olan Türkiye, dün de sokaklardaydı. Saldırı haberinin duyulmasıyla pazar sabahı Türkiye’nin her yerinde başlayan ve aralıksız dün de süren gösterilerde sokaklara akan 70 milyon, dün de ellerinde bayrak ve pankartlarla PKK terörünü lanetledi.

Kaynak:Hürriyet Gazetesi 24 Ekim 2007

 
Süper Teyze 297
Saatlerce kuaförde sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadın vazgeçmek üzereydi ki : - Buyurun bayan, sıra sizde ! dendiğini duydu. Aynanın karşısındaki koltuğa oturup beklemeye başladı. Az s devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.