E-Postalardaki sorumluluk kime ait?
  Genelde piyasa şartlarında geçilemeyenler, taklit edilemeyenleri alt etmenin yolu olarak görülüyor bu gönderiler. İçine ne yazarsan yaz ve gönder. Hele de yazan kişiler toplumun dinamiklerini iyi biliyor, gelişmeleri takip ediyorsa rakipleri karalamak için halkın hassas noktalarını yakalayabiliyorsa… Gönderinin bilgisayardan bilgisayara, adresten adrese dolaşarak, bir gün içinde dünyanın diğer ucuna kadar gitmesi mümkün oluyor.
Size gelen e-postaları (kan ihtiyacı, para yardımı, kampanya, promosyon çalışmaları vs) doğrulamadan kesinlikle bir başkasına göndermeyin.
İçindeki bilgilerin doğru olduğundan emin olmadığınız postaları bir başkasına asla iletmeyin!
E-posta trafiği bilgisayarların IP numaralarından çok kolay izlenebiliyor. İleti, suç unsuru taşıyorsa yapılan araştırmalarla hangi bilgisayarlar tarafından gönderildiği ve yayıldığı çok kolay tespit edilebiliyor. Bu durumda siz de suçlu duruma düşebilirsiniz. Sorumluluk her durumda e-posta adresi sahibine aittir, untumayalım.
Kan ve organ mafyalarının en büyük beslenme alanı haline gelen internet ve e-postaları doğru kullanmazsak başımıza neler gelebileceğinin örnekleri çok yakında ortaya çıkacak. Bu konu takibe değer.
Kaynak: 08 Kasım 2007  HaberKuşağı. Com / Hülya Aksu Düzgün  
 
Süper Teyze 366
Biyoloji öğretmeni, sözlü sınavda Zafer’e sorar : - Bir Hint devesi ile bir Afrika devesi arasında ne fark vardır oğlum ? Akıllı oğlan düşünmeye gerek duymadan cevap verir : - Posta kodla devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.