Şişko ve tembel kedi üşenmedi, sevenleri için filmlerini üçledi
 

Şişko ve tembel kedi üşenmedi, sevenleri için filmlerini üçledi.

Çok uyuyan, yapmak istemediklerini yapmayan, her zaman otoritey e karşı çıkan, şişko ve tembel kedi üşenmedi, sevenleri için filmlerini üçledi.

Dünyanın en tembel, en obur kedisi Garfield, her geçen gün artan kilolarını dert etmeden ve bu gidişle beyazperdeye nasıl sığabileceğini hiç düşünmeden sevenleriyle üçüncü kez buluştu.

Yapımcı John Davis: “Garfield aslında karakter olarak büyük bir sinema yıldızı. O dünyanın en çok sevilen ve en ünlü kedisi.Aynı zamanda tembel, huysuz ve komik. Onun tarzı var. Beş yaşında ya da elli yaşında olmanız fark etmez, herkes kendinden bir parça bulabilir onda.”

Senaryosunu Garfield serisinin yaratıcısı Jim Davis’in yazdığı “Garfield Geri Dönüyor-Garfield Gets Real”, 1994 yılında yayınlanan “Garfield and Friends”ten bu yana yapılan ilk baştan sona animasyon “Garfield” filmi özelliğini taşıyor.

Garfield’ı tanıyalım:

• Garfield tembel, bencil, şişman, turuncu benekli bir kedidir. Yemek yemek ve uyumak en büyük zevkleridir.

• Pazartesi günleri kötü talihi bir türlü yakasını bırakmadığı için Pazartesi günlerinden nefret eder.

• Diet yapmaktan da nefret eder. Çünkü diet kelimesinin ölümle eşdeğer olduğuna inanmaktadır.Spor yapmaktan da nefret eder.

• Şubat ayını da sevmez. Çünkü Şubat’ın ayların pazartesisi olduğuna inanır.

• Kendisinin diğer hayvan ve insanlardan çok daha zeki olduğunu düşünür.

• Kimi zaman onlarla iletişim kurmayı başarsa da örümceklerden nefret eder.

• Zaman içerisinde birçok hayvan ve eşyayla iletişim kurmayı ve onların düşüncelerini anlamaya başarmıştır. Bunlar arasında diğer kediler, fareler, sıçanlar, köpekler, insanlar, saatler, ağaçlar, örümcekler, banyo terazileri, sincaplar, balıklar, bitkiler, yiyecekler, karıncalar ve kuşlar vardır.

• Mama Leoni’nin işlettiği İtalyan Lokantasının mutfağında dünyaya geldiği için doğduğu günden beri özellikle lazanyaya karşı özel bir tutkusu vardır. Favori yemeği lazanyadır.

• Sürekli birşeyler atıştırmaya bayılırsa da kuru üzümden hiç hoşlanmaz. Bu özelliğini doğum günü için istediği hediyeler listesini hazırladığı macerasında görürüz. Listesini hazırlarken zaman tasarrufu yapmak için istediği şeyler yerine istemediği şeyler listesi yapar. Listesindeki tek madde ise kuru üzümdür.

Kaynak: Vatan Gazetesi

 
Süper Teyze 137
Güney sahillerinde tatil yapan bir turist, oranın yerlilerinden biriyle sohbet ediyordu : - tatil için ülkenize gelmeye bayılıyorum ama her seferinde korkuyorum. En büyük korkum, yüzerken balinal devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.