5/A’nın Muhteşem Başarısı
 

29 Ekim 2007 tarihinde Kocatepe Dershanesinin Emirdağ genelinde yapmış olduğu 5. Sınıflar deneme sınavında ilk 10 öğrenci içinde 1.3.4.5.6.7 ve 10. sırayı alarak sınıf olarak büyük bir başarıya imza atan okulun 5/A sınıfı öğrencisi Onur Yüce Türkiye Üçüncüsü olurken ilk onda dokuz öğrenci sıralamaya girmiştir.
 
Başarının sırrı sınıf öğretmeni ve aileler arasında sağlanan iyi bir iletişim ve sistemli bir çalışma sayesinde oluşmuştur. Ders dışı hazırlık kurslarının açılması başarıda önemli bir etkendir. Ayrıca teknoloji en üst düzeyde sınıf ortamında kullanılmaktadır. Sınıfa kurulan projeksiyon, ses sistemi ve laptop bilgisayarla eğitimin görsel boyutu da kullanılarak eğitimde başarı artırılmıştır. Ayrıca sınıf öğrencileri satranç gibi sosyal etkinliklere katılarak ufkunu genişletmektedir. Bunların hepsi bir araya gelmesiyle de başarının ortaya çıkması son derece doğal olduğunu düşünüyoruz.

5/A sınıfını 2003 yılında Mithatpaşa İ.Ö.O.na tayin olan öğretmeni Mustafa DEMİR birinci sınıftan itibaren okutmaktadır. Meslekte 18 yıllını dolduran ve 5 yıldır da Mithatpaşa İ.Ö.O’da görev yapan Mustafa Demir’i, öğrencilerini başarılarından dolayı, öğrenci velilerini sınıfa katkılarından dolayı tebrik ederiz.

Gönderen: Merve Edeer - Afacan Çocuk

 
Süper Teyze 96
  İki iskelet aralarında konuşuyorlardı . Biri diğerine dert yandı : - Sorma yahu, kim bilir kaç kere denedim ama şu sigarayı bırakamıyorum  bir türlü ! Arkadaşı iskelet : -Boşvers devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.