Kylie Minogue kanseri yenemedi mi?
 

Meme kanseri tedavisi iki yıldır şarkıcı, yarıda bıraktığı “Showgirl” turnesine devam etme kararı aldı. Ancak devamını getiremedi ve 2008 yılında tüm konserlerini iptal ettiğini açıkladı.

Dün gece katıldığı bir televizyon programında hastalığının nüksetmesinden duyduğu endişeyi dile getiren yıldız, tedavisi sonrasında verdiği ilk konserde kuliste baygınlık geçirdi. Koruması tarafından kucaklandı ve kameralardan uzaklaştırılarak hastaneye götürüldü. İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesinde Minogue’un bayıldığı an görüntülendi.

KYLIE TV PROGRAMINDA NE DEDİ?
Kylie Minogue hayatını konu alan belgeselde önce aslında bu fikre çok sıcak bakmadığını açıkladı. Bir televizyon programına nelerden korktuğunu açıklayan Avustralyalı yıldız, “Bu belgeseli aslında pek istemiyorum çünkü özel hayatım öğrenilmesi hoşuma gitmiyor. Ayrıca kansere yakalandığımı öğrendikten sonra hayatım çok değişti, çünkü o anda bütün dünya durdu ve bir anda her şey yıkıldı” dedi.
Minogue şöyle devam etti:
“2008’deki tüm konserleri iptal etmemin nedeni ne kadar güçlü olabileceğimi bilememem. Tura çıkmak büyük bir misyon ve planlarımızda her zaman değişiklik yaşanıyor. Ben bu misyonu üstlenecek ve bunu kaldırabilecek güçte değilim.
Bu belgesel eski Neigbours dizisiyle tanılan, ‘Can’t get you out of my head’ şarkısıyla ve kısa seksi altın ‘hotpants’ şortuyla tanınan Kylie’nin gerçeği ortaya çıkıyor. Kylie’nin iç dünyasının yansıtıyor ve onu tanıyoruz. Bende bu yüzden korkuyorum.”

Kaynak: www.ntvmsnbc.com 26 Kasım 2007 Pazartesi

 
Süper Teyze 116
Kerem arkadaşlarıyla bir haftalık Londra turuna katılmıştı. Dönüşte babası sordu : - Geziniz nasıl geçti oğlum ? İngilizceyle problemin oldu mu ? - İngilizceyle değil ama İngilizlerle oldu bab devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.