Konser gelirleri burs oluyor
 

Türk Eğitim Derneği’nin (TED) 80. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda düzenlenecek Sertap Erener ve Fahir Atakoğlu konserinin gelirlerinin tamamı yardıma muhtaç öğrencilere öğrencilere burs olarak dağıtılacak.

 TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu 80. kuruluş yıldönümü etkinleri ile ilgili Taksim’deki Ceylan Otel’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya bu akşam 21:00’da Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda konser verecek olan Sertap Erener ve Fahir Atakoğlu da katıldı. Toplantına konuşan Selçuk Pehlivanoğlu derneğin misyonu ile ilgili bazı bilgiler verdi. Pehlivanoğlu TED’in 3 misyon üzerine kurulduğunu ve bu misyonlardan bir tanesinin ise yabancı dilde eğitim yapan okullar açmak olduğunu belirtti. TED olarak Türkiye’de 16 okulda 16 bin öğrenciye hizmet verdiklerini kaydeden Pehlivanoğlu yaygınlaşma politikasına devam edeceklerini ifade etti. TED’in yarı kamu yarı özel sektör olduğunu dile getiren Pehlivanoğlu, "Bizim kurucularımız Cumhuriyet’i kuran insanlar. İkinci misyonumuz ise imkanı olmayan öğrencilerimize ise burs sağlamaktır" dedi. TED’in 80. kuruluş yıldönümü kutlamalarının ilk startını bu akşam vereceklerini aktaran Pehlivanoğlu, Sertap Erener ile Fahir Atakoğlu’nun vereceği konserden elde edilen gelirlerin imkanı olmayan öğrencilere burs olarak verileceğini anlattı.

Pehlivanoğlu, konuşmasının ardından sözü sanatçı Sertap Erener’e verdi. Hayallerinin peşinden giden birisi olduğunu söyleyen Erener, " Türkiye’nin gelecek 10 yıl içersinde böyle inançlı, böyle köklü bir çalışmayla bence en büyük ayıbını pozitif, olağanüstü değişime inanarak etkileyeceğine ve değiştireceğine inanıyorum. O yüzden böyle bir çalışmada bulunduğum için çok mutluyum, teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sanatçı Fahir Atakoğlu ise, "Ben Sertap ile müzik yapmayı ve aynı sahneyi paylaşmayı seviyorum. Özellikle böyle bir amaç için burada olmaktan mutluluğun ötesinde övünüyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Kaynak: Hürriyet Gazetesi 26 Kasım 2007

 
Süper Teyze 260
Belgin sabah erkenden öğretmenini cep telefonundan aradı : - Günaydın öğretmen hanım ! Bu gün öğrencilerinizden Belgin Akkan okula gelemeyecek. Çok ateşi var ve yataktan kalkmaması gerekiyor.  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.