Britney Spears 36 saatte 100 hap alınca...
 

News of the World gazetesi özel hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Britney Spears’ın hastaneye kaldırılmasına yer verdi. Evinde fenalaşan ve Cedars Hastanesi’ne kaldırılan Spears, komşuları tarafından ihbar edilmişti. Kapıya dayanan polise karşı üç saat direnen Britney, küçük oğluyla birlikte ayakları bağlı bir şekilde sedyeye konularak hastaneye götürülmüştü.

72 saat boyunca gözlem altında tutulacağı söylenen Spears, cumartesi gecesi serbest bırakıldı. 36 saatte yaklaşık 100 hap aldığı iddia edilen ve intihara teşebbüs ettiği düşünülen güzel şarkıcı, yaşadığı travmalardan dolayı çocuklarını görme hakkını da kaybetti.

Los Angeles mahkemesi, önceki gece çocuklarını evinde alıkoyarak polislere 3 saat direnen Britney Spears’in 2 ve 1 yaşındaki iki erkek çocuğunun her türlü velayetini eski eşi Kevin Federline’e vermişti. Mahkeme, Spears’in çocuklarını görme hakkını da geçici olarak elinden aldı.
      
Spears, velayeti babalarında olan çocuklarını eski eşine vermeye yanaşmayınca evde tartışma çıkmış, komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis "bilinmeyen bir maddenin etkisi altında olan" Spears’ı apar topar Cedars Hastanesi’ne kaldırmıştı. Polise direnen Spears’in sedyeye ayaklarından bağlanarak bindirildiği de öne sürülmüştü. Velayet davası, 14 Ocak’ta yeniden görülecek.
      
Eski eşin tabanca korkusu

Britney Spears’ın eski eşi Kevin Federline, yaşanan trajedinin ardından çok korktuğunu ifade etti."Britney’e kendini koruması için doğumgününde bir tabanca vermiştim. Çocukları öldürmek için bu tabancayı kullanmasından korktum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Milliyet Gazetesi / 7 Ocak 2007

 
Süper Teyze 281
Can ve Gökçen sohbet ediyorlardı. - Sen kaç kilosun ? diye sordu meraklı Can. Minik Gökçen bilgiç bilgiç cevap verdi : -Gözlüklerimle birlikte 48 kiloyum. - Bu ne biçim cevap ? dedi Can. devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.