Okul tatili için açıklama
 

Avrasya Boat Show 2008 Fuarı’nın açılışına katılan Vali Muammer Güler, habercilerin haftasonu beklenen yoğun kar yağışı ve okulların tatil edileceği olasılığı ile ilgili sorularını yanıtladı. Güler, "Keşke, kar yağışı olsun İstanbul’da barajlarımız dolsun. Okullar ile ilgili konuyu hallediriz biz, merak etmeyin, öğrencilerimizi mağdur etmeyiz" dedi.

Meteorolojinin haftasonu için kendilerine de bir yağış bildirisinde bulunduğunu belirten Vali Güler, "Tabi bunun genel hayatı ne kadar etkileyip etkilemeyeceği henüz daha belli değil. Geçen sefer de malumunuz çok kuvvetli bir kar yağışı bekleniyordu ama beklenen kar yağışı olmadı. Şimdi bakacağız, saat saat değerlendiriyoruz. Önlem gerektiği zaman, böyle bir karar alındığı zaman daha öncesinden çocuklarımıza duyuru yapılacak. Ya bir gün önce saat 19. 00’da veya sabah 05. 00’da, yani çocuklarımız okullarına gitmeden önce bildirim yapılacak ama önce şu karın yağmasını bekliyorum" diye konuştu. 

Kaynak: Hürriyet Gazetesi 15 Şubat 2008

 
Süper Teyze 97
  Ayşegül’ün yaşlı halası ziyarete gelmişti. Küçük kızı yanına çağırıp sordu : - Söyle bakalım güzel kızım, ev işlerinde annene yardım etmeye başladın mı ? - Evet halacığım, dedi Ayşegül.  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.