Kiminin ceviz fobisi var kiminin de uçak...
 

Dizilerde kahramanlıklar sergileyen, şarkılarında cesareti anlatan ünlüler de korkularıyla savaşıyor. Uçak korkusu birinci sırada.Ceviz ya da şeftali görmeye dayanamayan bile var.

Hayatta birçok insanın üstesinden gelemediği fobileri vardır. Bazıları bu fobilerle yaşama alışır, bazıları da onlardan kurtulmak için pek çok şeye başvurur. Ekranda izlediğimiz, güzelliklerine, yeteneklerine ve kahramanlıklarına hayran olduğumuz pek çok ünlü isim de, birtakım fobiler yaşıyor. Kapalı yerde kalma, uçakla seyahat etme, böcek görme gibi sıradan sayılabilecek korkuları olan ünlülerin yanı sıra kravattan, cevizden ya da şeftali görmekten korkan isimler bile de var. İşte fobileri olan ünlüler...

Emre Altuğ
Ümlü şarkıcının ceviz fobisi var. Altuğ ’küçüklüğümden beri ceviz görmeye dayanamıyorum. Sanırım sanat dünyasında tek ceviz sorunu olan benim’ dedi.

Emrah
Uçakla bir yere seyahat edeceksem, iki gün önceden korkum başlıyor. Dua ede ede biniyorum ve uçaktan ininceye kadar dualara devam ediyorum. Bir de hastalık fobisi var. En ufak bir şeyde bile doktora gidiyorum.

Bergüzar Korel
Binbir gece dizisinin güzel oyuncusu Bergüzar Korel’in ile en büyük korkusu uçak.
Mümkünse her yere otomobille gidiyor. ABD’ye giderkende uçakta korkusunu yenmek için kokpite giriyor.

Perihan Savaş
Uçaktan korkuyorum. Gitmek istediğim yerler var ama bu yüzden gidemiyorum. Kara yoluyla da çok uzak oluyor. Umarım bu korkumu yenerim.

Zerrin Özer
İki tane büyük korkum var. Bunlardan biri böcek görmek, diğeri ilginç ama şeftali. Şeftaliye bakamam, dokunamam.

Mirkelam
Böcek, uçak korkum yok ama ailemden insanları kaybetme korkusu yaşarım.

Tuğba Karaca
Her şeyden korkarım, özellikle köpekten... Ayrıca evde ve otelde yalnız kalamam. Hele otelde kapının arkasına sandalye dayarım. Aşırı derece klostrofobim vardır. Tek korkmadığım şey uçak.

Tarkan
Karanlıkta oturumam. Uyurken ışıklar açık bırakıp yatarım.

Yalçın Menteş
Kravatı sıkarken, idam etmek için beni darağacına götürüyorlarmış gibi hissederim. Bu duyguyu her kravat takışımda yaşarım. Nedenini bilmiyorum ama kendimi bildim bileli var. Düşüp bir yerimi kırmak gibi bir fobim de var. Reenkarnasyona inanırım. Belki de önceki hayatımla ilgilidir. Ağır bir yük ama fobilerimle yaşamaya alıştım.

Armağan Çağlayan
Deprem en büyük korkum. Bu durum benim için fobinin de ötesinde bir şey.

Günce
Temizlik, hijyen benim için önemli. Bu nedenle böcek fobim var. Böcek görmeye dayanamam.

Tolgahan Sayışman
Dar yerlerde kalmaktan korkarım. Sıkıntıya ve bir de yalnız kalmaya dayanamam.

Pamela
Uçan kanatlı haşereler benim en büyük fobim.

Hande Yener
Yükseklik fobim var. Yükseklikten çok korkarım. Uçaktan korkmuyorum ama yüksek yerlerden korkarım.

 
Süper Teyze 228
Öğretmen İlke’ye sordu : - Sence balıklar uyurlar mı İlkeciğim ? - Tabi uyurlar öğretmenim,dedi İlke. - Nerede uyurlar peki ? Küçük kız anında cevap verdi : - Nehir yatağında uyurlar  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.