’Bisikletema’ yolcusu Fethiye’ye ulaştı
 

Seyran Sucu’yu Ölüdeniz beldesinin Hisarönü mevkisinde, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, TEMA Vakfı Fethiye Temsilcisi Okyay Tirli ve Genç TEMA Bisiklet Ekibi karşıladı.

Seyran Sucu, burada gazetecilere, amacının küresel ısınmaya dikkati çekmek olduğunu söyledi. Tarihi Likya Yolu’nu bisikletle geçmek için uzun süre çalıştığını belirten Sucu, şöyle dedi:

"Küresel ısınmaya dikkati çekmek, motorlu araçlar yerine bisikleti sevdirmek için 9 gün önce Antalya’dan başladığım turu, zaman zaman etkili olan yağışa rağmen tarihi Likya Yolu’nu takip ederek Fethiye’de tamamladım. Çok zorlu bir tur oldu. 9 günde 530 kilometre yol katettim.
 
Çünkü yolun bazı bölümlerinde sahilden bin 800 metreye çıkıyordum. Desteğinden dolayı TEMA’ya teşekkür ediyorum."

Keramettin Yılmaz da tarihi Likya Yolu’nun Ölüdeniz için çok önemli olduğunu belirterek, "Hem bu yolu tanıtmak, hem de küresel ısınmaya dikkati çekmek amacıyla bisikletle 530 kilometre yol alan Seyran Sucu’yu kutluyorum" dedi.

TEMA Vakfı Fethiye Temsilcisi Okyay Tirli de "Küresel ısınmaya dikkati çekmek için yürüttüğümüz proje kapsamımda, Fethiye’de ’Motorlu araçları bırakalım işimize ve okula bisikletle gidelim’ düşüncesini hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

Seyran Sucu ile BisikleTEMA ekibi, Ölüdeniz Hisarönü Kavşağı’ndan Fethiye Belediyesi önüne kadar, Fethiye Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri eşliğinde pedal çevirdi. Vatandaşlar, bisikletçilere ilgi gösterdi.

Kaynak:  www.cnnturk.com   20 Mart 2008

 
Süper Teyze 157
Veli toplantısından sonra babası Emre’yi yanına çağırdı ve sordu :  - Oğlum bütün öğretmenlerin senden memnun. Beni çok gururlandırdın, tebrik ederim.Ama lütfen söyler misin neden en düşük n devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.