Reçeldeki pektin kanser hücrelerini öldürüyor
  İngiliz Gıda Araştırması Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği çalışmaya göre pektin, vücuda prostat, kolon ve akciğer kanser hücrelerini büyük oranda öldüren moleküler parçacacıklar salıyor.

Pektin bu sayede kanserin vücutta ilerlemesine de engel oluyor.

Uzmanlar bol şekerli olduğu için reçel ve jöle tüketiminde dikkatli olunması uyarısında da buluyor.

Pektin’in ayva gibi bazı meyvelerde de bulunduğuna dikkat çekiliyor


Kaynak: www.ntvmsnbc.com  
 
Süper Teyze 354
Birkaç yaşlı avcı, bir lokantada buluşmuş, bir yandan yemek yiyorlar bir yandan da anılarını anlatıyorlardı.Yemeğin sonuna doğru sohbet iyice koyulaşmış, av hikayelşeri de iyice abartılmaya başlamış devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.