Küçük Büyücü Ergen Oldu
 

Üçüncü kez küçük büyücüyü canlandıran Daniel Radcliffe, Harry’nin yeni maceradaki değişiminden, serinin yeni yönetmeni hakkındaki düşüncelerinden ve gelecekle ilgili planlarından söz ediyor..

* Yeni bir yönetmenle çalışmak nasıl bir deneyimdi? Chris Columbus, çok enerjik bir yönetmen, Alfonso Cuaron ise kendini biraz daha geri planda tutuyor ama üçüncü filmle çok uygun vizyona sahip.

* Karakterine ilişkin yeni bir bakış açısı önerdi mi? Kesinlikle. Harry’nin ikinci ile üçüncü kitap arasında yaşadığı değişim, tüm seri içindeki en büyük sıçrama bence çünkü Harry, ergenlik çağına giriyor ve bu durum pek çok şeyi değiştiriyor. Sıkıntıları var ve kendinden hiç emin değil. Film boyunca kafası çok karışık.

* Harry’nin hissettiklerini anlatmakta zorlandın mı? Pek sayılmaz. Harry ve ben yaklaşık aynı yaşlardayız. Hemen hemen aynı evrelerden geçiyoruz.

* Sen de aynı mı hissediyorsun? Bazı konularda evet. İnsanlardan tecrit olduğumu hissediyorum diyemem. Her gün etrafımda bir sürü insan var. Karmaşık duyguları ergenlik çağındaki tüm çocukların yaşadığını düşünüyorum. Bu evrensel bir şey. Ergenlik çağına geldiğinizde, dünyayı 8-9 yaşında olduğunuzdan çok daha fazla sorguluyorsunuz. Harry artık 13 yaşında. Önünde bambaşka bir dünya açılıyor, örneğin kızları fark ediyor.

* Hiç rüyana girdi mi? Birkaç kez. İlk filmde kendimi Quidditch oynarken gördüm ve korkunç bir biçimde ölüyordum. Artık böyle rüyalar görmüyorum.

* Filmde favori sahnen var mı? David Thewlis ve Gary Oldman’la olan sahneleri seviyorum, hepsi çok duygu yüklü sahneler. Üstelik iki inanılmaz dahiyle çalışıyorum. Ruh Emiciler’in ikimizin de ruhunu emdikleri sahnede Gary’yle birlikte oynuyorum. Bu sahneyi çok seviyorum.

* Oyunculuğu meslek edinmek gibi bir düşüncen var mı? Bu işi yapmak çok hoşuma gidiyor ama meslek olarak düşünmüyorum.
Kaynak:Sabah 4 Haziran 2004

 
süper teyze 439
Cansu, sınıfta sorduğu ilginç bilmecelerle tanınıyordu. O gün yine derste öğretmenden izin isteyerek bunlardan birini sordu : - Söyleyin bakalım arkadaşlar, sadece tek ayağı olan kuş hangisidir ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.